ارائه خدمات طراحی سایت و سئو

Search
Close this search box.

۲۶ دلیل برای اینکه به سایت نیاز دارید

دلایل طراحی سایت

امروزه بیشتر افراد با اینترنت سروکار دارند و برای یافتن محصولات مورد نیازشان به جستجو در اینترنت می‌پردازند.

ممکن است شما نیز همانند بسیاری از افرادی که دارای کسب و کار‌های کوچک هستند فکر کنید که فعلا نیازی به یک سایت ندارید و داشتن یک وب سایت نمی‌تواند برایتان منفعتی داشته باشد. اما واقعیت این است که امروزه تعداد قابل توجهی از مشتریان و مصرف‌کنندگان، از طریق اینترنت به جستجوی خدمات، سرویس‌ها یا محصولات مورد نیازشان می‌پردازند. بنابراین اگر شما در این فضای نامتناهی وجود نداشته باشید، مشتریانتان به سراغ رقبای شما ‌می‌روند و از آن‌ها خرید می‌کنند. بنابراین حتی اگر کسب و کار کوچکی داشته باشید و محصول یا سرویسی ارائه می‌دهید باز هم به یک وب‌سیات نیاز دارید.

به چه دلیل نیاز به وبسایت دارم؟

در این مقاله به دلایلی می‌پردازیم که کسب و کار شما را نیازمند یک وب‌سایت کارآمد و زیبا می‌کند.

۱. به کارتان اعتبار می‌بخشد

داشتن یک وبسایت شیک و حرفه‌ای، ناخودآگاه به مشتری این حس را القا می‌کند که شما چقدر کسب و کارتان را جدی گرفته‌اید. حتی کسب و کار‌های کوچک با داشتن وبسایت اعتبار بیشتری پیدا می‌کنند و بدون آن مطمئناً علاوه بر از دست دادن طیفی از مشتریان، قدرت رقابت شما نیز پایین‌تر خواهد بود. اما اگر وبسایت دارید ولی ظاهر زیبایی ندارد ممکن است باز هم مشتری‌ها جذب کالای شما نشده و به سراغ سایت‌های زیباتر و کارآمدتر بروند. در این حالت بهتر است سفارش خود را به پدرام سایت بدهید تا با بازطراحی وبسایت شما، جلوه‌ای حرفه‌ای و زیبا به محصولات و صفحات سایت شما ببخشد و مشتریان با اطمینان بیشتری با شما تماس بگیرند و خرید کنند.

۲. در هزینه‌هایتان صرفه‌جویی می‌شود

به دلیل آنکه وب سایت در تمام ۲۴ ساعت در دسترس است و هزاران نفر از آن بازدید می‌کنند، بهترین و پربازده‌ترین مسیر تبلیغاتی را برایتان فراهم می‌کند.

۳. مشتریان خود را به روز نگه دارید

سایت شما مانند یک بروشور یا کاتالوگ آنلاین است که بسیار سریع، همواره در دسترس و قابل فهم می‌باشد. با به روز کردن محصولات و خدمات به سرعت مشتریان شما از طریق وبسایت مطلع می‌شوند و جدیدترین کالا‌ها را مشاهده می‌کنند. شما می‌توانید هرگونه اطلاع‌رسانی دیگری را بدون صرف وقت و هزینه‌های مربوط به چاپ، به سادگی در معرض دید کاربران قراردهید.

۴. کار شما هیچ وقت تعطیل نیست

برخلاف ادارات یا مغازه‌ها که فقط در ساعاتی از روز باز هستند، یک وبسایت همواره در دسترس است و ۲۴ ساعته در ۷ روز هفته و ۳۶۵ روز سال در حال ارائه خدمت به مشتریان یا فروش محصولات شماست.

۵. وارد بازاری بسیار گسترده می‌شوید

دیگر نیاز نیست فقط به مشتریان محلی خودتان، کالا یا خدمات ارائه دهید. به کمک وبسیات توسط هزاران نفر دیده می‌شوید و در بازاری به بزرگی یک کشور و حتی کل دنیا حضور خواهید داشت.

۶. صرفه‌جویی در زمان

بهره‌مندی بهتر از زمان یعنی کسب درآمد بیشتر. پرواضح است که وبسایت سریعترین راه ارائه اطلاعات به مشتریان نسبت به تماس تلفنی، ملاقات حضوری یا چاپ بروشور و حتی ارسال‌ایمیل می‌باشد.

۷. نمایش توانمندی‌های شما

تا زمانی که افراد از توانایی‌های شما و یا نوع کالا و محصولات شما خبر نداشته باشند نمی‌توانند از شما خرید کنند. شما می‌توانید با قراردادن عکس‌ها، ویدئو و توضیحات و حتی اضافه کردن رضایتمندی مشتریان قبلی به اگاهی‌رسانی به مشتریان جدید و در نتیجه جذب آن‌ها اقدام کنید.

۸. بهبود خدمت‌رسانی به مشتریان

با جواب دادن به سؤالات کاربران آن هم تنها یک بار و همچنین ارائه توضیحات برای محصولات یا خدمات خودتان می‌توانید در خدمت‌رسانی به مشتریان بهبود قابل توجهی ایجاد کنید.

۹. ایجاد باشگاه مشتریان

با ایجاد یک باشگاه برای مشتریان از بسیاری از مزایای آن برخوردار شوید. مثلاً مشتریان ثابت داشته باشید، سریع به آن‌ها اطلاع‌رسانی کنید، سیستم ارتباط با مشتریان یا CRM راه اندای کنید و…

۱۰. بهترین روش برای معرفی و نمایش محصولات

نمایش کالا در یک مغازه چندان کار راحتی نیست. اما شما می‌توانید به راحتی در یک وبسایت به معرفی محصولات خود بپردازید.

۱۱. معرفی خدمات و پشتیبانی

ارائه اطلاعات در ادارات و شرکت‌ها نیز چندان کار ساده‌ای نیست. ولی به راحتی از طریق وب سایت می‌توان خدمات قابل ارائه و چگونگی آن‌ها را شرح داد.

۱۲. معرفی شرکت یا سازمان

وبسایت ابزاری عالی برای معرفی سازمان یا شرکت شماست. معرفی و ارائه اطلاعات موجب ایجاد اعتماد و اعتبار شده و مشتریان، بیشتر از شما حمایت می‌کنند.

۱۳. معرفی خودتان یا افراد دیگر

اگر فردی متخصص هستید یا حرفه‌ای را به صورت تخصصی دنبال می‌کنید داشتن یک وبسایت می‌تواند کمک زیادی در معرفی شما به سایرین و حتی ایجاد شبکه‌ای از دوستان را برای شما فراهم کند.

۱۴. انتشار افکار و‌ ایده‌ها

امروزه بسیاری از فعالیت‌های شخصی و جمعی از طریق اینترنت انجام می‌شود. شما در همه زمینه‌ها می‌توانید به انتشار ایده‌ها و تفکرات خود بپردازید و مجموعه‌ای از طرفداران هم فکر را داشته باشید. به صورت آنلاین مقاله و مطالب بنویسید و در اختیار سایرین قرار دهید.

۱۵. اطلاع‌رسانی رویداد‌ها یا مناسبت‌ها

آیا در شغل خود بعضاً همایش یا سخنرانی یا کارگاه و سمینار برگزار می‌کنید؟ یا می‌خواهید افراد را از تخفیف‌های گذاشته شده روی محصولاتتان باخبر کنید؟ وقت آن است که در وبسایت خود از رویداد‌ها اطلاع‌رسانی کنید و به مشتریان درمورد برنامه‌ها و قیمت‌ها خبر دهید.

۱۶. اتوماسیون و ارائه خدمات آنلاین

پا را فراتر از همه این‌ها بگذارید و در وبسایت خود فروش آنلاین بلیط یا سیستم ثبت و رزرو داشته باشید. با این کار در وقت، هزینه‌ها و نیروی انسانی شما نیز صرفه‌جویی می‌شود و نیازی به مراجعه حضوری افراد نخواهد بود.

۱۷. اشتراک‌گذاری هر نوع فایلی

به راحتی هر نوع فایل تصویری یا صوتی و ویدئو و حتی پاورپوینت را در اختیار دیگران قرار دهید و آن‌ها را بهره‌مند کنید.

۱۸. سؤال و جواب‌های تکراری!

پاسخ به سؤالات متداولی که بار‌ها و بارها از شما پرسیده می‌شود کاری هزینه‌بر و زمان‌بر است و باید پرسنل آموزش دیده مخصوص به آن وجود داشته باشد. با قرار دادن بخش سؤالات متداول بر روی سایتتان، واحد پشتیبانی می‌تواند سرویس‌های بهتری ارائه بدهد.

۱۹. پیشنهادات و انتقادات

نظرات و تجریبات مشتریان می‌تواند در پیشبرد اهداف یک شرکت بسیار مؤثر واقع شود. این کار با قرار دادن فرم نظرسنجی بر روی وبسایت‌تان به راحتی انجام‌پذیر است.

۲۰. آموزش

آموزش آنلاین بسیار مؤثر و مفید است. اگر شما نیز کارگاه یا دوره آموزشی دارید می‌توانید آن را از طریق اینترنت ارائه دهید و از آن کسب درآمد کنید.

۲۱. اطلاع‌رسانی

چگونه می‌توان کارمندان یا مشتریان را از اخبار و اطلاعیه‌های شرکت با خبر کرد؟ بله! سریع‌ترین راه ممکن از طریق وبسایت است.

۲۲. فروش محصول

در فروشگاه‌های سنتی هر فرد در هر لحظه تنها به یک نفر می‌تواند کالا بفروشد. ولی در وب‌سایت می‌توانید به بی‌شمار مشتری به طور همزمان کالای خود را بفروشید.

۲۳. ارتباط با سایر کشور‌ها

اطلاعات محصولات یا شرکت خود را به دیگر زبان‌ها بر روی سایتتان قرار دهید و فقط به بازار داخلی بسنده نکنید؛ بلکه به دیگر کشور‌ها نیز وارد شوید و کسب و کار خود را بسط دهید.

۲۴. اطلاعات مفید

در حالتی که شما آفلاین هستید یک سایت می‌تواند به کار خود ادامه دهد و همچنان به ارائه مطالب و محصولات به افراد بپردازد.

۲۵. استخدام

بهترین راه استخدام افراد از طریق وبسایت است. فرم ثبت‌نام و دریافت رزومه را روی سایت خود قرار دهید و رزومه افراد را بدون مراجعه حضوری دریافت کنید.

۲۶. رقابت

در دنیای امروز برای رقابت نیاز به یک وبسایت دارید. بدون آن، بدون شک رقبا جای شما را می‌گیرند. برای گسترش سریع‌تر کسب و کار خود، همین حالا وبسایت خود را به شرکت پدرام سایت سفارش دهید.

نکته مهم:

صرف داشتن یک وبسایت کافی نیست، بلکه برای آنکه بازدیدکنندگان کسب و کار شما را جدی بگیرند اولاً باید یک سایت حرفه‌ای و کارآمد داشته باشید و ثانیاً باید به معرفی و تبلیغ آن بپردازید. تیم پدرام سایت با تجارب بسیار در زمینه سئو و کسب جایگاه برتر در جستجوی گوگل، در این مسیر همراه شما خواهد بود.

به یاد داشته باشید که نداشتن وبسایت بهتر از داشتن وبسایتی است که کار شما را بد جلوه دهد. سایت شما با صدای بلند در مورد کسب و کار شما صحبت می‌کند. مثلاً می‌گوید: “آ‌های نگاه کنید که ما چقدر در کارمان جدی هستیم و یک سایت حرفه‌ای برای مشتریانمان آماده کرده‌ایم.” یا ممکن است بگوید: “نگاه کنید من اجازه داده‌ام نوه ۱۰ ساله‌ام این سایت را درست کند.”

تیم پدرام سایت آماده دریافت سفارش شما برای طراحی یک سایت فوق‌العاده جذاب و زیبا برای کسب و کار شماست. پس همین حالا با ما تماس بگیرید تا در موردش صحبت کنیم 🙂

مطالعه بیشتر: مراحل طراحی یک وبسایت

به این مقاله امتیاز دهید:

این مقاله را به اشتراک بگذارید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 − 6 =